Hier vind je waardevolle tips, filmpjes, mini online trainingen en e-books die je direct voor jezelf en je klanten kunt toepassen. Leuk als je me laat weten of je er iets aan hebt.

 

Ben je na contact met een ander wel eens heel moe, dan kan het zijn dat jullie energieën niet goed van elkaar gescheiden zijn. Tijdens het contact maken wij koorden aan om energie uit te wisselen en goed te kunnen communiceren. Het is belangrijk om die koorden weer te verwijderen als het contact voor dat moment voorbij is. Kijk hier voor een gratis mini online training waarbij je leert om jullie energieën op een simpele manier van elkaar te scheiden zodat ieder weer in zijn of haar eigen aura zit en helemaal zichzelf kan zijn.

 

Na het passeren van de tijdzones of bij het veranderen van zomertijd in wintertijd en vice versa kun je last hebben van het tijdsverschil tussen je innerlijke klok en de uiterlijke kloktijd. Hier een gratis mini online training om je innerlijke klok weer gelijk te zetten met de tijd die er op de klok staat zodat je weer helemaal in sync bent.

 

 

levensboom

Levensboompaden is een door mij ontwikkeld compleet systeem bestaande uit een kaartenset, werkboek en middelen met 66 paden die je op een zachte manier naar bewustwording en heelheid brengen. Klik op de kaart hiernaast en je komt op de website waar je een levensboompad kunt trekken. De omschrijving staat in het kort op de kaart zelf. Ik wens je veel inzicht en plezier!