droppedimage

Info:

1 of 2 dagen van 10-16 uur

maximaal 4 of 8 personen

(tot 4 cursisten kan het in overleg in 1 dag)

zichtbare testmethode beheersen (biosensor o.i.d.) en ervaren therapeut zijn (IEMT, Systemisch werk, NLP, EEN)

je kunt aansluiten bij een bestaande groep of zelf een groep maken

locatie: Etten-Leur of elders in onderling overleg

inclusief koffie/thee, exclusief lunch

€ 222 incl. BTW

Nadat je in de eerste dag van Energetisch testen met biosensor hebt geleerd om met een biosensor te werken, kun je je nu storten op de wereld van de emoties. In twee dagen wisselen we theorie en praktijk of. Eerst verdiepen we ons in de theorie over onze “datarecorder” en hoe oude onverwerkte emoties ons nog in het heden kunnen blokkeren. Je leert volgens het systeem van de 5 elementen uit de Chinese geneeswijzen de blokkerende emotie opsporen, de oorzaak vinden, de emotie transformeren of integreren zodat je er niet meer door belast wordt.

Net als bij Energetisch testen mag je zelf veel aan het werk. Het testen van emoties is echter ingrijpender dan het testen van bijvoorbeeld voeding of geopathie (maar ook spannender!). Het vraagt de bereidheid van jou om open en eerlijk tegenover jezelf te zijn en empathisch naar je medecursisten.

Ik zal je daarin begeleiden en ervoor zorgen dat er niets wordt wakker gemaakt waar je nog niet aan toe bent.

Het is niet mogelijk om maar één dag te volgen omdat je dan maar een half systeem leert. Wil je de Opleiding Holistisch NEI Therapeut volgen, dan kun je Emoties testen overslaan omdat dit daarin uitgebreid aan bod komt.

Deze verkorte NEI cursus is alleen geschikt voor ervaren therapeuten. Je krijgt het basis protocol van de NEI uitgebreid aangeleerd, maar er is helaas geen tijd voor therapeutische vaardigheden en dergelijke. Als je graag met NEI wilt werken en je hebt nog geen andere ervaring op dit gebied, dan raad ik je aan om de Opleiding Holistisch NEI therapeut te volgen zodat je een compleet systeem leert waarmee je gelijk een praktijk kunt starten.