Je kunt bij Via Pura terecht voor verschillende trainingen, zowel live op locatie en online; klik op onderstaande plaatjes voor meer informatie over inhoud, duur en kosten. Voor alle trainingen geldt: kennis, inzicht en ervaring moeten zowel door hoofd, hart en handen ervaren worden. Daarom zijn alle trainingen zo opgezet dat je zelf op alle niveaus de theorie kunt ervaren en toepassen op jezelf en anderen.

Energetisch testen met biosensor

In 1 live dag en een online les leer je werken met een biosensor en begrijp je het verschil tussen regulier en energetisch werk.

Holistisch NEI therapeut

In 13 dagen leer je holistisch werken op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en kun je dit toepassen in je eigen praktijk.

Levensboompaden

1-daagse cursus waarin je de complete methode Levensboompaden leert toepassen en een eigen kaartlegging doet.

Emoties testen NEI

Compacte cursus voor ervaren therapeuten die de NEI methode willen gebruiken in aanvulling op hun bestaande praktijk.

Soul Clearing

1-daagse  aanvulling om op diepgaand niveau je klant op zielsniveau re reinigen. Te combineren met iedere vorm van therapie.

Aura Clearing

In 6 dagen leer je effectieve aurahealing technieken om met de biosensor te doen. Te combineren met iedere vorm van therapie.

Mindmappen

Leer in 1 dag de mindmap methode gebruiken voor zelfontwikkeling en pas deze methode toe bij je klanten.

OSISO

2-daagse cursus om met verschillende schema's om diepliggende blokkades op te sporen en op te ruimen met de biosensor.

Survival door de chakra's

In 4 dagen behandelen we de 7 chakra's en krijg je lijsten met overtuigingen en ingangen om bij je klanten te testen.

Levensboompaden online

In 10 modules alle informatie over de Levensboompaden, achtergrond en toepassingen met werkbladen, video's en meer. Gratis bij de live cursusdag.

Je innerlijke stem als kompas

In 7 weken een beter contact met je innerlijke stem en vertrouwen in je intuïtie door filmpjes, visualisatieoefeningen en werkbladen. Gratis bij de Opleiding Holistisch NEI Therapeut.

 

 

Survival door de chakra's

In 8 lessen leer je de theorie van de chakra's en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen en met lijsten om bij je klanten te testen. Deze online training is bijna klaar.

Levensboompaden Master

Geaccrediteerde certificering om na de live of online training Levensboompaden te doen door 3 consulten te laten beoordelen (je krijgt geen extra lesstof aangeboden)

Afstemming

Leer hoe je je in 7 stappen afstemt en afschermt voordat je energetisch werk doet en ontvang met korting na aanvraag van het infozine (onderdeel van  Holistisch NEI Therapeut).