shapeimage_1Soms heb je even tijd voor jezelf nodig, tijd om alles op een rijtje te zetten, heb je behoefte aan iemand die zonder oordeel een spiegel kan ophouden en je helpt om jezelf te veranderen. Iemand die een stukje van de weg met je meeloopt zonder je te vertellen wat je moet of kunt doen. Want jij bent de enige die jezelf kan veranderen!

Die begeleiding biedt Via Pura. De naam wil uitdrukken dat de weg vooral duidelijk is, maar bovenal zuiver. Geen zweverig gepraat, maar concrete handvaten, geen oordeel, maar mogen zijn wie je bent met al je sterke en minder sterke kanten.

Tijdens een gesprek kijk ik naar jou als energetisch wezen met een fysiek en energetisch lichaam op een holistische manier; dit wil zeggen dat ik een mens zie als één geheel en dat alle symptomen uitingen kunnen zijn van een gebrek aan balans. Doel is om de totale balans en harmonie te herstellen, niet de symptomen te bestrijden.

Hiervoor kijk ik op verschillende niveaus:

  • Op fysiek niveau kijken we onder andere of de structuur van het lichaam in balans is, of er ziekteverwekkers (virus, bacterie, parasiet) aanwezig zijn, de verschillende systemen zonder problemen verlopen (spijsvertering, hormonaal systeem, hart en bloedvaten, enz.), of gifstoffen door het lichaam zelf kunnen worden afgevoerd, of er sprake is van verstoringen (hypoglykemie, candida albicans) en of er nog iets nodig is ter ondersteuning.
  • Op emotioneel niveau kijken we naar emoties die nog niet verwerkt zijn en een harmonisch functioneren en reageren verstoren. Hiervoor zoeken we naar de oorzaak, zodat er ook patronen uit de kindertijd en zelfs van voor de geboorte naar boven kunnen komen en worden getransformeerd.
  • Op spiritueel niveau kijken we naar overgeërfde patronen van onze ouders, “lees” ik in het aura en de chakra’s, werk ik met de levensboom uit de Kabbala en begeleid ik je in visualisaties om bij je authentieke zelf te komen via verschillende methodes.
  • Op mentaal niveau kijken we of er belemmeringen zijn die je bewust kunt loslaten en op welke manier dat het beste gaat.
  • Dit alles kan worden ondersteund met verschillende middelen zoals orthomoleculaire aanvulling, homeopathie, fytotherapie, Schüßler celzouten, verschillende bloesemremedies, lichtwezen remedies, engelenremedies, Levensboompaden, Key Protection en meer.